lørdag 25. august 2007

Kort med søte trollunger

Vi fikk inn rykende ferske stempler til butikken på torsdag. Idag fikk jeg laget 2 kort - og brukt 3 av de nye stemplene! Har kost meg gløgg ihjel og det frister til å lage flere med disse! Synd at døgnet ikke har flere timer! Får nesten aldri tid til å være i mitt kreative hjørne! Men idag hadde vi treff i butikken. Det ble ikke så mye kreative sprell på meg mens treffet varte, jeg klarte bare å få stemplet opp motivene og fargelagt! Ellers sprang jeg rundt og snakket med folk - noe som også er veldig hyggelig! Heldige meg som får jobbe med dette og treffe så mange koselige folk som liker det samme som meg! Selv om jeg ikke fikk laget noe på treffet hadde en del av hjernen min begynt å svirre, så når jeg kom hjem måtte jeg bare få satt disse trollungene på plass! Og plass fikk de på hvert sitt kort! Synes både de nye og de "gamle" trollungene er utrolig søte! Takk til Carina123 som har tegnet de siste nye for oss i Kreativ Hobby.

torsdag 16. august 2007

En sommerdag på Svenner....

Siden det har blitt dårlig med sommerbilder i år, har jeg funnet fram noen av fjorårets bilder. Så er det bare å drømme om en sommer med sol og varme. Kanskje til neste år...Her er beviset på at det er mulig - disse bildene ble tatt i august i fjor!

søndag 5. august 2007

Kort med kalaliljer

Jeg har laget 2 kort, med samme motiv og samme farger/pynt. Synes det er greit å lage et par stykker i samme stilen når alt papiret og pynten først er rotet fram på bordet! Her har jeg brukt kalaliljen som hovedmotiv, og brukt flere stempler som pynt + tekst.

lørdag 4. august 2007

Snart konfirmant...

Nå har jeg startet på et gavealbum. Min nevø skal stå til konfirmasjon i 2008, og når tante har egen scrappebutikk er forventningene helt klare! Album til konfirmanten! Men jeg har et helt år på meg - satser på 20-30 sider - så får vi se hvor dette ender.... Her er i alle fall min gullgutt - første tantebarn og eneste nevø på min side av familien!