tirsdag 24. juni 2008

Vintage K-O-M nr4

4 runde av Kort-O-Mania konkurransen (scrapping.no) er over. Uke 4 hadde tema "Vintage og bruk av tekstil" - og jeg klarte å snekre sammen dette kortet før jeg reiste på ferie i forrige uke. Vintage bildet hadde jeg liggende fra før av, og tekstilen ble en blonde og litt tyll (fra min datters skjørt :-)). Denne gangen fikk jeg nok en 2. plass i min pulje..., men det holdt ikke til finaleplass. Takk til alle som stemte på kortet mitt :-).

Jeg har brukt små billettstempler, mønsterpapir fra Prima, primablomster og blomster fra Artemio, knapper fra syskrinet med vokset bomullstråd, brads med rondeller og store kobberbrads fra Making Memories. Sverting av kantene hører med på et kort i Vintage stilen.

søndag 22. juni 2008

Trolljente: K-O-M nr 3

Forrige ukes Kort-O-Mania bidrag. Jeg rakk å levere i siste liten før jeg pakket kofferten og dro på en ukes ferie til Kreta. Dettte bidraget kom på en knepen andreplass i sin pulje, men det holdt ikke til finaleplass. Ukens oppgave var en skisse. Jeg som egentlig ikke liker å jobbe med skisser ble så inspirert av den lekre skissen at jeg lagt 2 kort! Kun ett kunne leveres til konkurransen - det med de lyse fargene var med i konkurransen og det andre ble et bursdagskort til min niese på 14 år.
Her har jeg brukt Stempel: Trolljente. Tekststempelet er i produksjon og kommer som nyhet hos Kreativ Hobby i begynnelsen av juli. Ellers har jeg brukt en stor blonde som er rynket før den er limt på bak panelet. Papir fra Making Memories (nyeste Noteworthy). Grungebord som er malt med dabbelmaling. Blomster, brads, bling og penn.
På dette kortet har jeg brukt Stempel: Trolljente. Tekststempelet er i produksjon og kommer som nyhet hos Kreativ Hobby i begynnelsen av juli. Ellers har jeg brukt en bårdpunch fra Fiskars. Papir fra Crate Paper. Blomster er puchet fra Retro Flower, samt papirblomster fra Prima og Making Memories. Velvet bånd og shimmer brads.

Jeg har blitt Tagget!

Carina har tagget meg :-)

Her er oppgaven:"Plukk opp nærmeste bok, og åpne på side 123. Finn den femte setningen og publiser de følgende tre setningene. Tagg fem personer og skriv hvem som tagget deg"

Jeg har nettopp kommet hjem etter 1 ukes ferie på Kreta, og en av bøkene jeg leste der var den nærmeste boken jeg fant. "Iskaldt Bedrag" av Dan Brown (forfatteren av DaVinci Koden). På side 123, fra setningn nr 5: Rachels analytiske hjerne kvernet. "Hvordan kan livsformer fra rommet være så like livsformene her på jorden? Jeg mener - du påstår at dette vesenet passer inn i vår darwinistiske klassifisering?

Boken var forresten en skikkelig thriller, og handler faktisk ikke om romvesener - men om et bedrag at dimensjoner....

Jeg sliter med å tagge nye --- da jeg ikke "kjenner" så mange av dere bloggere der ute! Men er du innom er du velkommen til å "føle" deg tagget :-)

tirsdag 10. juni 2008

Alkohol og konkurranse....

Ny uke av Kort-O-Mania (scrapping.no) er over - og mitt bidrag til denne uken er sterkt preget av alkoholblekk! Plassering denne uken ble en 4. plass i min gruppe. Det ble en utfordring å få levert denne omgangen som var en inspirasjonsoppgave. Arket som skulle gi inspirasjon var rødt og hvitt, og av den typen jeg ikke liker :-). Jeg klarte til slutt å få til noe i rødt/hvitt - selv om rødt IKKE er min farge. Men det som er moro med konkurranser er at jeg får laget noe som jeg ellers aldri ville laget, det er utfordrende og ikke minst så koser jeg meg masse mens jeg lager kortet!

Bakgrunnen og blomstene er laget med rød/hvit alkoholblekk. I tillegg har jeg brukt rød og hvit Liquid Pearl, hvit og sort penn, hvit glitterlim.Bling, metallclips, brads og bånd. Stempelet er fra Kreativ Hobby - et dikt jeg har skrevet selv :-)

fredag 6. juni 2008

Mer glitter

Nok et kort med glitterbakgrunn. Det var den siste som jeg hadde laget ferdig - og den ble brukt for å lage et kort til min stesønns samboer som ble 20 år. Hjertet er med glitter, og midten av blomstene er en stor dråpe glossy accent med glitter !!!

tirsdag 3. juni 2008

Babykort - konkurranse

Første runde av Kort-O-Mania på scrapping.no er nå ferdig. Kortet mitt vant sin pulje og kom til finalen hvor jeg endte på 3. plass. Kjempemoro at kortet fikk så mange stemmer.
Kortet er laget med stempler fra Kreativ Hobby. Babyen og Dynen er stemplet på mønsterpapir og akvarellpapir. Deretter klippet ut og limt sammen. Mønsterpapiret er fra Melissa Francis. I tillegg har jeg brukt Stickles (glitterlim), blomster, bling, chipboard og brads fra Making Memories. Sort og hvit penn. Kantene er rufset opp med en saks. Den rosa bakgrunnen har skimmer, det er laget med å gni Liquid Pearl over et rosa ark.

mandag 2. juni 2008

Mer glitter...

Nok et kort laget med en bakgrunn av glitter! Bakgrunnen ble laget på treffet i forrige uke, og kortet ble til i løpet av helgen! Med flott vær, håndballcup for datteren min og riving av kjøkken har det ikke blitt mye tid til kreative utskeielser. Men jeg har klart å lure til meg noen minutter her og der. Kortet ble veldig enkelt pyntet, da bakgrunnen er så flott at behovet for mye pynt ikke er tilstede. Hele bagrunnen er laget med glitter - i 3 farger (hvit, lys grønn og turiks)! Det kommer dessverre ikke fram på bildet at hele bakgrunnen glitrer flott! Knappene og blonden er fra syskrinet til min mor (Det syskrinet er en gullgruve for meg - hun samler på ALT).