tirsdag 22. juli 2008

Sommerlig og maritimt

Dette kortet ble laget til siste ukes Kort-O-Mania konkurranse. Vi bygger kjøkken her hjemme, så jeg har litt lite tid til kreative utskeielser - så jeg fant derfor fram til noen lettvinte løsninger - etter prinsippet - "man tager det man haver"....

Motivet er fra en serviett - hvor jeg har brukt decopageteknikken for å overføre motivet til papir. Ettersom dette var noe jeg hadde gjort for lenge siden, var det et motiv som jeg hadde klart. Jeg slapp å fargelegge stempelmotiv og bruke lang tid på det kreative - da motivet ble raskt bestemt! Den blå bakgrunnen er fra en alkoholblekk bakgrunn som jeg laget for en stund siden. Teksten stemplet jeg ny - med et av de nyeste stemplene fra min egen design.

søndag 20. juli 2008

50 års kort

Min svoger har nettopp fylt 50 år, noe han ikke helt forstår selv....:-). Jeg laget dette kortet til han, med en litt snill versjon av 50 (5ti). Tall, klammer, blomst og bokstaver er skjært ut med Cricut maskinen. Stempelteksten er fra Kreativ Hobby.

tirsdag 15. juli 2008

Sjokoladekort K-O-M 7

Forrige ukes konkurransekort! Denne gangen var det sjokoladekort som var i oppgaven. Jeg vant min pulje og kom til finalen - hvor jeg endte opp på en 3. plass. Veldig gøy at så mange likte kortet! Jeg har brukt sjokolademums stempel fra Kreativ Hobby, samt det runde bursdagsstempelet som er helt nytt - også fra Kreativ Hobby. Bårdpunch er brukt for å lage blondemønsteret. Alle kantene er distresset med blekk og edgescraper. Bånd, blomst, brads, knapp med vokset bomullstråd samt Magic Mesh. Mønsterpapir fra Prima.
Host unlimited photos at slide.com for FREE!

fredag 4. juli 2008

Tutti Frutti

Jeg skulle ha vært med i ukens Kort-O-Mania konkurranse med tema: Tutti frutti. Jeg likte oppgaven så godt at det ble 3 forskjellige kort. Det første (blått og rosa) ble valgt ut for å delta og ble sendt inn til konkurransen. Men noe gikk galt, så mitt kort ble ikke mottatt - så det ble aldri noen konkurranse på meg denne uken. Men kortene er nå her likevel.
På dette kortet har jeg gått berserk med H2O maling og glitterlim. Bakgrunnen har jeg malt selv, det samme er sommerfuglene og trolljenten. Alle stemplene er fra Kreativ Hobby. Swirlen er også malt. Hadde en liggende i grått - men den passet jo ikke så da fikk den også litt maling! Glitterlimet (Stickles) er prikket rundt "overalt". Sommerfuglene har fått en knekk så de "flyr" over kortet! Blomster fra Prima og shimmerbrads fra Making Memories.
Her er det også mye H2O maling. Blondeservietten som er opprinnelig hvit er malt med H2O. Det samme er sommerfuglene og motivet. Alle stemplene er fra Kreativ Hobby. Primablomster med glitterlim i midten. Filtblomst og shimmerbrads fra Making Memories.
Det søte motivet er fra Rachell Ann Miller. Det er malt med akvarelltusjer og vannpensel. Sommerfuglen er fra Kreativ Hobby og er malt med H2O. Begge motivene er pyntet med glitterlim. Primablomster med glitterlim i midten.

Jeg har fått award!

Jeg har fått en award fra Camilla! Camillas blogg er en av mine favoritter, og da er det ekstra hyggelig å få award derfra. Tusen takk Camilla.




The rules for this award:
1. The winner can put the logo on her blog.
2. Link the person you received your award from.
3. Nominate at least 7 other blogs.
4. Put links of those blogs on yours.
5. Leave a message on the blogs of the girls you've nominated.

Jeg har valgt ut disse bloggene - fordi jentene som står bak bloggene har en stor kreativitet og gir masse inspirasjon:

onsdag 2. juli 2008

Trollunger til K-O-M 5

Runde 5 av kort-o-mania er ferdig. Dette ble mitt bidrag til denne runden, hvor tema var vennskap. Jeg var ikke i form den dagen jeg laget kortet og jeg var småkvalm når jeg laget kortet, så jeg får litt negative kvalmeassosiasjoner når jeg ser på det.... men jeg fikk i alle fall levert i tide. Til min store overraskelse fikk kortet en del stemmer :-). Jeg skal prøve alt jeg kan for å være med på alle 12 ukene av kort-o-mania konkurransen - så da må jeg ikke la litt uggen form hindre meg!

Kortet er laget med trollstempel og billettstempel fra Kreativ Hobby. Det er malt med H2O maling. Blomstene er klistremerker. Mønsterpapir fra Imaginice. Gul Bazzill bling, Magic Mesh, bling og tusj.