søndag 31. august 2008

Mer vintage

Jeg har visst fått dilla på Vintage stilen... her kommer nok et kort... og et par til er underveis!
På dette kortet har jeg brukt mønsterpapir fra K&Company hvor jeg har brukt grønn distressink og dabbet brede kanter. Det er blonder og RicRac, en chipboard fra Basic Grey har fått svertet kantene med brunt og pyntet med bling (over bildet). Nøkkelen og pilen er Grungeboart malt med dabbler og kantene er svertet med Fluid Chalk Charcoal.

lørdag 30. august 2008

Lyseblått vintage?

Et nytt forsøk på vintage stilen... denne gangen ble det lyseblått. Bildet er skrevet ut på hvit kartong. Mønsterapiret (et av mine favoritter) er fra K&Company. Swirlen er Grungeboard som er malt med dabber. Ellers er det brukt klare raindrops og knapp, blomster, brun tusj og sverting av kanter med "creamy brown". Tekststempelet fra Kreativ Hobby.

torsdag 28. august 2008

Vintage kort - Sukkersøtt utfordring #4

"SUKKERSØTT" har en utfordring med 3 brads og 3 bånd. Jeg er i Vintage humør - da vi har en Vintage utfordring på Kreativ Hobbys blogg. Denne kan jeg ikke være med på selv, men sukkersøtt sin utfordring kan jeg jo være med på. Morsomt med utfordringer!

Jeg laget dette kortet idag når min mor trengte et bursdagskort til min tante!
Bildet er hentet fra internett og skrevet ut på fotopapir. Ellers er det brukt mønsterpapir fra K&Company, Magic Mesh, 3 typer bånd, metallpynt og brads, primablomster og tags fra FancyPants. Kantene er svertet med Fluid Chalk Cat Eye - Den hekla blomsten har Carina heklet - og den er helt perfekt heklet! Tusen takk Carina!

lørdag 23. august 2008

Kort med blomster...

Da var det min svigerinnes tur til å få kort. Jeg hadde litt dårlig tid så jeg stemplet ikke nå heller - jeg er alltid ute i siste liten! Med ved hjelp av klistremerker fra Basic Grey, blomster, bånd og brads - og ikke minst dette lekre arket fra PRIMA - så ble det lett å lage et raskt kort! Dette kortet er laget i mine favorittfarger innen kortlaging. Tror jeg aldri blir lei av denne grønnfargen sammen med brun og rosa....

mandag 18. august 2008

Et enkelt veskekort!

Endelig i gang igjen! Vi har pusset opp kjøkkenet og malt taket i stuen - så det har blitt lite kortlaging på meg den siste tiden. Men nå har jeg endelig fått scrappeplassen min tilbake og har litt tid igjen. I går laget jeg et enkelt veskekort til min niese som hadde 12 års bursdag! Host unlimited photos at slide.com for FREE!

mandag 4. august 2008

Invitasjoner med doruller

Jeg har laget invitasjoner til min nevøs konfirmasjon. 12 doruller ble kledd med mønsterpapir fra Prima og pyntet. Jeg her brukt Bazzill Parakeet og Green Tea, blomster og knapper fra Making Memories. RicRac bånd fra Bazzill. Minitagen på utsiden er stemplet med billettstempel m/klammer hvor navnet på de inviterte er skrevet. Innsiden er en tag med opplysninger om sted og tid for anledningen.Host unlimited photos at slide.com for FREE!