fredag 31. oktober 2008

Glitrende rød jul

Vi hadde treff i butikken i går, og Vigdis utfordret meg til å lage et julekort med dette røde glitteraket. Resultatet ser du her. Sirkelkutteren var god å ha når jeg skjærte ut rundingene, og hjertet er klippet for hånd. Romantiske snømenn stempelet er rammet inn med bling! Mønsterarket er fra Doodlebug!

mandag 27. oktober 2008

Jul med Cricut

Etter gårsdagens sorte og hvite var det deilig med litt spreke farger. Jeg har fått meg en ny Cricut kasett med julemotiver (Joys og season), og måtte prøve ut noen av dem. Juletreet, snøkrystallen og swirlen er alle skjært ut av Cricut. De er pyntet med bling og glitter. Mønsterark fra Imaginice og billettstempel fra Kreativ Hobby.

søndag 26. oktober 2008

Sort og hvit JUL

Dette skulle egentlig være til en konkurranse på scrapping.no - Kort-O-Mania oppgave 5. Oppgaven var sort/hvit og finne inspirasjon i et bilde! Men det var ikke lett. Jeg liker farger, og det å lage noe i kun sort/hvit var en STOR utfordring for meg! Men det er jo det som likevel er morsomt - å ta utfordringer som virker helt umulige!

Først laget jeg dette julekortet! Det var morsomt å lage, for jeg lekte meg litt med dabbermaling og glitter, men fant ut at jeg ville lage et kort til... det er foreløpig kun til konkurransen og jeg kan derfor ikke vise fram det andre kortet før stemmerundene er ferdig!

Bakgrunnen er dabbet med sort dabbermaling og malingen er i tillegg svampet litt utover med en rund svamp! Deretter er det drysset hvitt glitter over så det festet seg til den våte malingen. Julekulen og stjernebården er skjært ut fra Cricut maskinen - pyntet med bling og sort glitterlim (Stickles). Det sorte papiret er glossy kartong, så det skinner ganske godt! Den hvite bakgrunnen er preget. Stempelteksten er fra min egen design for Kreativ Hobby! www.kreativhobby.no

tirsdag 21. oktober 2008

Høstfarger til K-O-M 3

Nå har det vært stille her en stund. Vi har pusset opp stuen, og jeg har vært uten scrappeplass en stund - men nå har jeg fått alt nytt: hyller, skrivebord, skuffer m.m -så nå har jeg endelig fått et flott sted kose meg med papiret mitt :-). Dette kortet laget jeg til 3 runde av Kort-O-Mania konkransen på scrapping.no. Kortet fikk ikke så mange stemmer, men tusen takk til de som stemte på kortet. Det er alltid hyggelig at andre også liker det som lages.

Collagestempelet er stemplet på en bakgrunn lagete med alkoholblekk. Den samme bakgrunnen er brukt til pynt ved å lage smale striper. Stripene har fått en dutt med sort Stickles (glitterlim). Den hekla blomsten har jeg fått av Carina som selv har heklet den :-)

tirsdag 7. oktober 2008

Sommerfugler til Kort-O-Mania

Første runde av høstens Kort-O-Mania på scrapping.no er i gang. Jeg deltok med dette kortet. Det var veldig jevnt mellom 3 deltaker i min gruppe, så det var utrolig spennende å følge med... men kun 2 gikk videre til finalen og jeg manglet 2 stemmer til å gå videre. Men syntes det var kjempegøy at så mange stemte fram kortet mitt - selv om det ikke holdt til en finaleplass.

Sommerfuglene er stempler som er malt med H2O maling og påført Stickles glitterlim. Mønsterpapir fra Melissa Frances - blomster fra mange forskjellige leverandører, bling, bånd, chipboardhjerte og charms. Stempler fra http://www.kreativhobby.no/

søndag 5. oktober 2008

Brunt og grønt julekort

Jeg klarte ikke å la være å ta ukens utfordring på SUKKERSØTT. Jeg burde kanskje ikke levert, da det er Kreativ Hobby som sponser ukens utfordring --- men jeg regner med at jeg av den grunn ikke blir med i trekningen av ukens premie! Jeg har laget nye stempler, og de har nettopp kommet nå før helgen. Jeg måtte selvfølgelig prøve meg på noen av dem.... det er like morsomt hver gang det kommer nytt! Stemplene kommer til salgs i løpet av neste uke.... tror det var 17 nye julestempler jeg har laget denne gangen...

Jeg har brukt: Nye stempler fra Kreativ Hobby - motivet er malt med Distress ink. Ellers er det brukt mønsterpapir fra Basic Grey (en gammel kolleksjon), mønsterpapir fra 3ndypapir (ny julekolleksjon), Grungeboard og Chipboard, knapper, magic mesh og vokset bomullstråd.

torsdag 2. oktober 2008

Rosa prinsessekort...

Jeg har laget dette kortet til utfordringen hos Daring Cardmakers. Kravet vare at det skulle være en krone på kortet! Ettersom jeg har en del kroner liggenende, var det en passende utfordring å ta.


This card is made for the blog Daring Cardmakers. The theme was to incorporate a Crown (or Tiara) somewhere upon the card!

Kortet er laget med chipboard fra Melissa Frances og Making Memories. Kronen var en ubehandlet chipboard, så den har jeg malt med dabbermaling og strødd glitter over. Ellers er det bling, bånd, papir fra Basic Grey, blondeserviett og knapper. Rundt prinsessestempel fra Kreativ Hobby.


I have used chipboard from Melissa Frances and Making Memories. The crown is painted with Dabberpaint and coated with glitter. Rubberstamp from www.kreativhobby.no.