lørdag 28. februar 2009

Oldiskort

Her kommer et par kort til som ble laget på Kreativ Leirskole. Oldiser er morsomme og tekstene passer godt til motivet :-)

Det lilla kortet har mønsterpapir fra Melissa Frances som er kantet med dabbermaling. Motivet er malt med Distress Ink. Stemplene fra Kreativ Hobbys egen design.

På dette kortet er den orange bakgrunnen laget med avispapir, Studio maling og gesso. Stemplene fra Kreativ Hobbys egen design.

tirsdag 24. februar 2009

Kreativ Leirskole

Jeg har vært på Kreativ Leirskole i helgen. Sammen med 26 andre kreative jenter har det vært en super helg på Hjartdal Fjellstue. Jeg har lekt meg med nye teknikker og laget hele 8 kort ferdig - pluss noen bakgrunner som skal bli kort! Her ser du 2 av kortene som ble laget. Ett søtt og et "grusefint".


Connie lærte velvillig bort teknikken med avispapir, mulitmedium, akrylmaling og gesso. Den rosa bakgrunnen er et av resultatene. Motivet er malt med distress ink, og englevingene er malt med Liquid Pearl for å få en skimmerglans. Hjertelåsen og den røde blomsten er malt med Distress Crackle paint.


Connie og Yvonne fikk lurt meg til å bruke dette "grusefine" motivet. Kjolen er malt med H2O shimmerpulver etter først å ha påført lim med en Q-tips (fra GluePad). Bakgrunnen er malt med grønn og beige akrylmaling fra Claudine Helmuth. Drodlene er stemplet med GluePad og påført H2O shimmerpulver.

tirsdag 17. februar 2009

Demokort til nybegynnerkurs

Jeg holdt kurs i kortlaging forrige uke - til helt ferske kortlagere. I den forbindelse laget jeg disse kortene som demokort. Kurset hadde 9 deltakere og jeg hadde inntrykk av at alle var fornøyde med opplegget og kortene de laget selv! Alle laget 2 kort hver.






Ønsker du å gå på kurs (i Larvik), kan du kontakte med på e-post mail(@)kreativhobby.no (fjern parentesen).

søndag 15. februar 2009

Melkehjerter

Denne laget jeg til Mamma for morsdagen. Det er et omslag til en eske med melkehjerter. Ideen har jeg fått av Mariann fra Kreativ Hobbys designteam. Nupperellene som er brukt til pynt er laget av min mormor som døde for ca 30 år siden... så de er nesten antikke. Min mamma har tatt vare på mange gamle bånd og knapper fra min mormors tid som jeg har fått, og da er det ekstra hyggelig å bruke det som pynt på det jeg lager til henne! Mønsterpapiret er fra Making Memories - papiret på klaffen har flotte fløyelseffekter.

Esken er pyntet inni også, men det har jeg ikke tatt bilde av....

lørdag 14. februar 2009

Bursdagskort til tenåringer

2 av mine tantebarn har nettopp feiret 14 og 16 års dag! Jeg syntes ikke det er enkelt å finne passende motiv til tenåringer, så jeg tok utgangspunkt i farger og mønsterpapir.

Det rosa kortet fikk min niese som ble 14 år. Det sorte kortet var til min nevø som straks er 16 år. De feiret felles bursdag forrige helg hvor vi hadde en kjempefin dag hjemme hos dem i Oslo sammen med hele familien.