torsdag 23. juli 2009

En kreativ kveldsøkt...

I går kveld løsnet det heldigvis litt i den kreative delen av hjernen min :-) Med hjelp av bakgrunner jeg har laget tidligere, laget jeg 3 kort!

Kort 1: Alkoholblekk på acetat.
Jeg har dryppet alkoholblekk rett på aceaten og latt det flyte ut over... hva slags mønster som kommer fram ved denne teknikken er like spennende hver gang! For ingen blir like! Sommerfuglen er stemplet på samme type bakgrunn. Jeg har festet hele bakgrunnen og sommerfuglen på dobbeltsidig limark og limt det på hvit kartong! Tekststempelet er stemplet med sort StazOn rett på bakgrunnen og pyntet med sort glitterlim. Ellers har jeg bare brukt litt glitterlim på sommerfuglen og noen få bling! Jeg ville ikke ødelegge den fine bakgrunnen med mye stæsj!


Kort 2: Gesso, mulitmedium, akrylmaling og gamle boksider!
Bakgrunnen til dette kortet er laget med gamle boksider som er revet i småbiter og satt sammen til en collage med Multimedium. Deretter har jeg malt med grønn og beige Studio maling fra Claudine Helmut, og brukt gesso til slutt og fjernet litt med tørkepapir.


Kort 3: Gridteknikken
Denne teknikken er det lenge siden jeg har gjort, men jeg denne grid'en blant mine ferdige bakgrunner. Og endelig ble det kort av den. For å maskere så du får ruter må du bruke postit lapper!

torsdag 16. juli 2009

Bursdagskort...

På tide å tørke litt støv her i bloggen min. De siste 2 månedene har jeg bare laget 4-5 bursdagskort i siste liten, som ikke har blitt avbildet. I dag har jeg også laget 2 bursdagskort, men jeg hadde tid nok til å få tatt bilde :-)

Det ene kortet ble en litt stor tag, da bursdagsgaven var en 6-pack med øl, og tagen ble festet til forpakningen! Her har jeg brukt et mønsterpapir fra K&Comany som er stemplet med et av droblestemplene som jeg har tegnet selv, samt teksten Leve Nyte Føle. Gratulasjonsstempelet er stemplet på samme mønsterpapir, men har fått en ramme og blitt limt på tagen. Blomster og blingswirls hører alltid med....


På det andre kortet har jeg også brukt et mønsterark fra K&Company, med glitterswirler. Collagestempelet Live Love er stemplet på en bakgrunn laget med alkoholblekk.