søndag 31. januar 2010

Barnekort i rosa, lilla og gull

Et barnekort fra meg - det er ikke ofte!  Dette er til en utfordring på et forum, som hadde tema: Lag et kort i fargene rosa, lilla og gull.  For gullfargen har jeg funnet den gamle og nesten glemte Krylon gullpennen. Den gir en herlig dekkende gullfarge og er perfekt for kanting og til å legge farge på chipboard. De små hjertene var i en farge jeg ikke kunne bruke, men vips - så ble de gullfarget! Se det nederste bildet for å se hvor flott det skinner i gullfargen!

søndag 17. januar 2010

Lilla valentine

Det er snart Valentine dagen. På Kreativ Hobby bloggen kommer det i morgen en utfordring for å lage valentine kort. Jeg har laget dette kortet til ukens utfordring.

Bakgrunnen har jeg laget selv en gang for lenge siden, så lenge siden at jeg ikke lenger husker hva jeg har brukt :-) Men det skinner godt, så det må ha vært en slags shimmermaling. Rundt bakgrunnen har jeg kantet med Stikles Diamond! Motivet er malt med Distress Ink. Papirblonde fra Martha Stewart punch pynter opp på høyresiden av motivet. Hjerteservietten bak motivet!

tirsdag 12. januar 2010

Distress og bølgepapp!


Dette kortet er laget etter en skisse på Papirlek forumet som jeg er medlem av. Bakgrunnen er laget med distress ink, og bølgepappen har fått litt sverte i kantene. Stempelteksten er den del av et stempel som egentlig er slik: Du lyser opp dagen med ditt smil. Men jeg har klipt bort de siste ordene for å få det til å passe bedre til kortet!



mandag 11. januar 2010

Vinterkort

Dette kortet har jeg laget til ukens utfordring på bloggen til Kreativ Hobby - med tema Vinter.
Motivet er malt med Distress Ink, og bakgrunnen er laget med samme farge som kjolen er malt i (Broken China). Snøkrystaller fra K&Company.

søndag 10. januar 2010

Kobber og gull

Denne ukens utfordring er å jåle opp kortet litt ekstra. På dette kortet har jeg ikke overdrevet pynten, men bakgrunnen og pynten er tilgjengjeld både skinnende og glitrende.

Bakgrunnen har jeg laget selv - jeg har igjen lekt meg med emossingpasta og poished pigments. Denne gangen med transparent pasta og pigmenter i fargene gull og kobber. Jeg har gjort det på samme måte som med det lilla kortet i det forrige innlegget. Metallic-fargene gir et utrolig flott skinn i bakgrunnen. Blomstene har jeg malt med Dabbermaling - kobber metallic. Glitterlim er brukt rundt kantene og til sommerfuglens ekstra hale!


torsdag 7. januar 2010

Lilla konfirmantkort


Jeg har lekt meg med 3-d molding paste!
Den har en tykk kremlingnende konsistens som stivner når den tørker. Den er egentlig beregnet til å brukes sammen med stensiler - men jeg valgte å lage en bakgrunn for å få 3-d struktur.

Dette har jeg brukt:
3-d molding paste (hvit)
Polished Pigments - lilla (fargepulver)
Bred flat pensel
Stiplepensel
(Du kan få kjøpt alle produktene hos Kreativ Hobby )

Dette har jeg gjort:
- Med den flate penselen har jeg påført en stor "klatt" med paste.
- Drysset over pulver fra polished pigments og blandet.
- Fordelt dette over hele arket i et tykt lag - med den flate penselen.
- Stiplekosten er brukt helt til slutt for å lage strukturen.
- Tørketid ca 1 time.

Kantene er siden kantet med glitterlim
 


fredag 1. januar 2010

Godt nytt år


Godt nytt år!

Jeg har startet nyåret med å gjøre ferdig 4 påbegynte kort fra i fjor. Det vil si at jeg begynte å lage dem i går, og gjorde siste finish i dag.  Jeg utfordret meg selv til å lage flere kort fra samme papirserie. Det blir vanligvis så mye rester når jeg bare lager et kort, så nå laget jeg 4 kort fra samme papirserie.  Jeg har brukt 3 ark fra Maja Design - Mine venner Paula - i bruntonene. Alle teksstemplene er fra Kreativ Hobby.

På det første kortet har jeg brukt bårdpunch fra Martha Stewart for å lage de flotte blondene. Glitterhjertet er fra Melissa Frances.


På dette kortet har jeg brukt blånder, bånd, perler og bling for å pynte. De lekre arkene til Maja Design gjør resten.


På det neste kortet har jeg bygd opp med mange lag og laget rammer med stickles glitterlim. Gipsfiguren er fra Melissa Frances.



Her har jeg malt en ramme rundt bakgrunnspapiret - Distress Cracle Paint i hvit. Stjernen og swirlen er grungeboard som også er malt med Distress Crackle Paint.