søndag 14. februar 2010

Morsdagskort

'
Jeg har laget kort til verdens beste Mamma - og det er jo selvfølgelig min Mamma :-)

Mønsterpapiret er fra Maja Design. Blomstene er en del av papiret, men jeg har lakkert dem med klar Distress Crackle Paint for å fremheve dem litt ekstra.

Motivet har jeg malt bakgrunnen på med gul og orange akrylmaling for å få fargene til å passe bedre med resten av kortet. Deretter har jeg lagt på et tykt lag med klar Distress Crackle paint.

Mamma er skrevet med klistremerker. Glitterlim er lagt som en ramme rundt mønsterarket og på rosen.

fredag 5. februar 2010

Jentekort i turkis og rosa

Her har jeg laget et jentekort i typiske jentefarger. Den turkise bakgrunnen er malt med studiopaint maling - og de rosa blomstene/panelene er laget med Distress Ink. Blomstene er ikke symetriske fordi de er klippet ut for hånd og ikke laget med stansejern. Stansejern er derimot brukt til å lage hjørnet og bården. Motivet er malt med H2O shimmermaling!

Stemplene som er brukt er fra Kreativ Hobby:  Emma og Rund Gratulerer til deg - scallped

torsdag 4. februar 2010

Guttekort med malt bakgrunn

Jeg har vært i barnekortmodus den siste tiden :-) Bakgrunnen til dette er laget med rester av gammel hobbymaling. Jeg har brukt 3 farger og plastikkhanser (les plastposer på hendene) og gnidd fargene sammen.  Når du lager en slik blanding er det viktig å ha minst av de mørkeste fargene - ellers forsvinner de lyse fargene helt!

Stempelet er malt med Distress og H2O maling.

tirsdag 2. februar 2010

80 talls farger!

Utfordring fra Papiriaden på Papirlek. La deg inspirere av 80-tallet! Når jeg fant en knallrosa bakgrunn ble det et lett valg - den har samme farge som skidressen og solbrillene jeg hadde på 80 tallet! Og den kongeblå fargen hadde jeg på en "lekker" ballkole. Jeg husker også at jeg fikk mitt første strass smykke på den tiden - så bling hører med!

Litt vel knæsje farger for dagens - men moro med litt tilbakeblikk og minner fra 80 tallet!

mandag 1. februar 2010

Nok et barnekort! Kortet er laget til en utfordring om å lage barnekort i fargene gul, orange og grønn! Jeg brukt en bakgrunn som jeg har laget for lenge siden. Som helt ark var den ikke så fin, men når jeg delte den opp i små ruter kommer den mer til sin rett.

Stempler fra Kreativ Hobby.

Bakgrunnen er laget med acetat (transparent papir) og shimmermaling. Jeg har dryppet på litt farger på arket - mest orange og noe gull. Klemt 2 ark sammen så malingen har blandet seg - deretter dratt arkene fra hverandre uten å løfte på arket. Derav stripeeffekten.