onsdag 23. mars 2011

Delt 2. plass i K.O.M.

Litt stolt av meg selv. Har følt meg lite kreativ de siste månedene, og ikke fått laget annet enn helt enkle kort. Derfor var det veldig koselig å bli stemt fram til delt 2. plass i denne ukens Kort-o-mania konkurranse på www.scrapping.no. Oppgaven var å lage et kort hvor det ble brukt dies eller puncher. Jeg brukte 4 forskjellige utstansere på dette kortet.  Tusen takk til de som stemte på kortet mitt :-)

Tror dette er det første kortet jeg har laget med Magnolia motiv :-)  Motivet er malt med Distress ink og pyntet med glitterlim på detaljene. Tekststemplene fra www.kreativhobby.no. Papiret er fra Maja Designs siste serie.

Angel Eyes - Belle

Jeg har endelig kommet litt i gang igjen med maling av stempelmotiv. Tålmodige Carina har kommet med mange tips til fargeleggingsteknikker og jeg har fått litt dilla på maling. Trenger fremdeles mye øving, men moro er det.

Dette kortet er laget etter ukens skisse i Sketchy Colors.....

Her har jeg malt Kreativ Hobbys AngelEyes Belle :-) Papir fra Maja Design.

søndag 20. mars 2011

Bryllupskort i sort/hvit

Maja Design arkene blir jeg aldri lei av. Dette vakre rosepapiret kan brukes til utrolig mange anledninger. Her har jeg laget et brullupskort med vintagebilde fra utklippsark.