onsdag 26. oktober 2011

Mini Julekort med restepapir

Jeg har laget noen raske og enkle kort med restepapir. 


tirsdag 25. oktober 2011

Det beste med din nye alder...

Et kort som passer til en stor gutt :-)
Mønsterpapiret er fra Maja Design og stempelet fra Kreativ Hobby.

mandag 24. oktober 2011

Julekort i tradisjonelle julefarger

Jeg har laget et litt mer tradisjonelt julekort i grønn og rød. Mønsterark fra Autentique.

fredag 21. oktober 2011

Rødt julekort - clean and simple

Noen ganger trenger man ikke mye stæsj. Her har jeg laget et julekort i "clean & Simple" stilen. Kun lag på lag med papir og minimalt med pynt. Mønsterpapir fra Pion Design.

Juleteksten er fra Kreativ Hobby og en av de mange tekstene jeg har laget og designet for stempelproduksjon :-) 

torsdag 20. oktober 2011

Bryllupskort i blått og grønt

Midt innimellom alle julekortene har jeg laget et bryllupskort. Jeg har brukt gamle ark fra Majas Design til dette kortet.

onsdag 19. oktober 2011

Vintage fotostempel - julekort i rødt

Det går i julekort for tiden. Tror jeg aldri har laget så mange julekort så tidlig noen gang før - og for det kan jeg sende en varm takk til Pion Design som har laget så mange vakre ark.

Her har jeg brukt et fotostempel fra Kreativ Hobby som hovedmotiv. Det er stemplet på et av de lyse mønsterarkene fra Pion Design. Tekstene er fra Kreativ Hobby.


Ha en strålende onsdag :-)

tirsdag 18. oktober 2011

Julekort - turkis, gul og hvit

Utfordringer er moro, og noen ganger litt krevende.

Hos Sketchy Colors har de denne uken en fargeutfordring med Turkis, hvit og gul. Turkis og hvit er flott, men den gule sitter langt inne. Men det er derfor det er utfordring, og det får meg til å lage noe som jeg ellers aldri ville prøvd på. Og slik ble dette kortet til. Jeg fikk flettet inn litt gult i stjernebården og et av panelene. 
Stjernebården er fra Martha Stewart og mønsterpapiret er fra Pion Design.


Kortet er med på følgende utfordringer:
http://sketchycolors.blogspot.com/ - fargeutfordring: Turkis, gul og hvit

mandag 17. oktober 2011

Vintage nisse med postkort

Jeg går nok aldri lei av arkene fra Pion Design, og denne gangen har jeg brukt de brune julearkene derfra. Fra et av arkene har jeg klippet ut et postkort og 2 frimerker. Alle 3 delene er krøllet og distresset og frimerkene limt på postkortet. Poststempelet fra Kreativ Hobby er stemplet over frimerkene.

Vintage nissen er et fotostempel fra Kreativ Hobby.
Snøkrystallene stanset ut fra en Martha Stewart punch.
"Snart kommer nissen" er skrevet med små alfabetklistremerker.
Tekststempelet "varme juleklemmer" er fra Kreativ Hobby.





Kortet er med på følgende utfordringer:

søndag 16. oktober 2011

Enkelt julekort med bilde

Et helt enkelt julekort - som er raskt å lage. Ikke mye stæsj, men heller et par ekstra lag med papir :-)

lørdag 15. oktober 2011

Dinas 13 års kort

Datteren vår Dina blir 13 år i dag, og hun har fått elektrisk gitar i bursdagspresang fra oss. Hun har spilt gitar i flere år nå og ønsket seg veldig en El-gitar. Så nå gleder vi oss til konsert - for hun er flink til både å spille og synge sanger av Marit Larsen, Jason Mraz, Taylor Swift og mange flere. 

Kortet er laget med et animebilde jeg fant - siden hun også er stor anime og manga fan passet det med en gitarspillende japansk tegneseriefigur. Yndlingsfargen hennes er turkis :-)

Gitaren har jeg lakkert med glossy accent, så den er godt markert på kortet.


 Endelig fikk jeg brukt gitar- og notecharmsen jeg har spart på lenge :-)


Grattis med dagen Dina!

fredag 14. oktober 2011

Grønt rutete julekort

Jeg måtte bare bruke dette smårutete arket - det er julepapir fra Autentique. Hjørnestempel og god jul stempel fra Kreativ Hobby.
Jeg manglet litt pynt sammen med den røde sløyfen, og fant ingenting som passet. Men så ser jeg flere tynne striper med avkapp fra bakgrunnspapiret.... og de må vel kunne brukes til noe. Så de ble snurret rundt en strikkepinne, og vips så hadde jeg pynt som passet perfekt til kortet.

Nå er det helg - ha en strålende fredag!

Kortet er med på følgende utfordringer:

torsdag 13. oktober 2011

Rosa - Takk for at du er

Et rosa kort med Pion Design mønsterpapir og vintage bilde. Stempler fra Kreativ Hobby.
Kortet er med på følgende utfordringer:


Ha en flott dag - klem fra Anne Bente

onsdag 12. oktober 2011

Minikort med rester

Restepapiret må også brukes. Disse kortene er laget med papir fra restebunken min. De er bare 10x10cm  store og lages raskt hvis du har oversikt på restene.

Jeg sorterer alle restene i 15x15 plastlommer. 
1 lomme for ensfarget grønt papir, og 1 lomme for mønstret grønt papir.... osv i alle fargevarianter. Alle plastlommene oppbevares i en boks på hobbybordet og det er alltid lett  å finne passende rester når jeg trenger en liten papirdel til et kort. Eller velger å lage kort basert på restene :-)



tirsdag 11. oktober 2011

Blågrønt og gull

Dette kortet er laget etter en skisse hos Papirdokkene.
Mønsterpapiret er fra Pion Design, det samme er vintagebildet. Stempelet "Nissepost" og alle de små frimerkene (også Pion Design) er lakkert med Glossy Accent.  Stjernene, hjørnene og hjertet er chipboard som er malt med gull metallic farge.




Kortet er med på følgende utfordring:
http://pinkgemchallengeblog.blogspot.com/ - A Christmas card with a heart

mandag 10. oktober 2011

Julekort i lyse farger

Jeg har laget et julekort som ikke er kvadratisk. Det er jo egentlig grunn nok til å sette kryss i taket :-)

Kortet er laget med papir fra Pion Design og stempler fra Kreativ Hobby. Snøkrystaller er punchet ut fra en Martha Stewart punch.

Kortet er med i følgende utfordringer:

søndag 9. oktober 2011

Julekort med nisse

Et enkelt julekort med en koselig gammeldags nisse og fjorårets julepapir:-)

lørdag 8. oktober 2011

Isdanser i blått

Jeg har laget nok et kort med den søte isdanseren og julepapiret fra Papirdesign. I tillegg har jeg brukt stanseverktøy fra Martha Stewart for å lage bård og snøkrystaller.

Ønsker alle en strålende lørdag!

fredag 7. oktober 2011

Julekort - lag på lag

Her har jeg laget et julekort  med en gammeldags nisse av "gamle" juleark og lag på lag.....

torsdag 6. oktober 2011

StreamPunk kort

Jeg har utfordret meg selv - og gjort et forsøk på å lage et SteamPunk kort. Jeg har ikke noen StemPunk stempler eller tilbehør, men jeg har jo mye annet så jeg har brukt det jeg har og håper det kan bli godkjent som et SteamPunk kort. Artsy bloggen har en utfordring og kortet blir med der.....

SLIK HAR JEG LAGET KORTET OG DETALJENE:
Jeg har brukt masse forskjellig på dette kortet. Bakgrunnen er  i utgangspunktet et gammelt Basic Grey ark, som jeg først har malt med Distress Crackle Paint Tarnished Brass. Jeg har klattet på litt her og der og gnidd alt ut over hele arket, så det ble et tynt lag - slik at mønsteret skinner gjennom. Deretter har jeg malt kantene med et tykt lag med samme maling. Noen av detaljene i arket var grønne (grener og blader til høyre), det passet ikke så godt - så de har jeg påført sort glitterlim.

Bagrunnen er også stemplet med god gammeldags maskeringsteknikk.
Jeg  har først stemplet en stor filmrull. Deretter maskert og stemplet klokken, konetstykker m.m. inni filmrullen. Eifeltårnet, og noen tekster er også stemplet som en del av bakgrunnen. Alle stemplene er fra Kreativ Hobby.

Motivet "AngelEyes Sweetie" fra Kreativ Hobby er først malt med Distress ink. Kjolen ble først malt med den orange fargen "Rusty Hinge". Når dette var tørt dyttet jeg et tykt lag over kjolen med Distress Crackle Paint - Tarnished Brass. Detaljene på kjolen og håret har fått sort glitterlim.  Bak selve motivet har jeg limt en sirkel av sort tyll.

Som pynt har jeg brukt 2 sorte blondebånd. En stor swirl, dies og en stor knapp er alle malt med samme krakeleringsmaling som er brukt på kjolen og bakgrunnen. 

Nederst i høyre hjørne er det en liten tyllsløyfe og et dobbelt tannhjul - stanset ut av gamle Quickutz dies.


Det var moro å lage kortet, selv om det ikke er det jeg gjør mest er det alltid gøy å prøve noe nytt.  Ha en strålende dag alle sammen!

Kortet er med i følgende utfordringer:
Artsy Bloggen - Steam Punk
http://papertakeweekly.blogspot.com/  - Anything goes + punched

onsdag 5. oktober 2011

Oldis par som kysser

Dette kortet har jeg ikke laget til noen spesielle -  men synes de to oldisene som koser er litt søte :-) Det passer vel kanskje best til et bryllup for godt voksne eller et bryllupsjubilem.
Ha en flott dag!

tirsdag 4. oktober 2011

Julekort med stort reinsdyr

Et enkelt julekort med Chioboard figurer. Reinsdyret og snøkrystallen er malt med Distress Crackle paint. Mønsterpapiret er fra Kreativ Hobby Design - det samme er teksten.

mandag 3. oktober 2011

Nissekor med noter

Dette koselige nissekoret er malt med Distress Ink. Selve mønsterpapiret - det blå og det røde er fra Pion Design. Notepapiret er fra en julekolleksjon fra Graphic45 og jeg har klippet ut en sang + remser med noter som jeg har krøllet og svertet med brunt blekk. Her har jeg kost meg med mange små detaljer.

Kortet er med i følgende utfordringer:
http://365cards.blogspot.com/ - Day 215 - 5 layers

Ha en strålende dag!

søndag 2. oktober 2011

Utradisjonelle farger

Dette kortet laget jeg til en venninne for en god stund tilbake. Kortet var fra 3 venninner så derfor passet bildet med de 4 jentene. Fargene er valgt fordi mottakeren liker litt tøffe farger - hun er ikke noen pastelltype :-)

lørdag 1. oktober 2011

Høstkort.. utfordring hos Kreativ Hobby

I dag er det ny utfordring hos Kreativ Hobby - med tema høstfarger.

Jeg har laget dette kortet med Alkoholblekk. Både den røde og beige bakgrunnen er laget med alkoholblekk på hvit glossy kartong. 

Jeg har brukt stemplene "Jeger i tre", "Dekorativt tre smalt", "tekststempel Gratulerer med dagen" og "tekststempel Livet består av mange øyeblikk" - Alle stemplene er fra Kreativ Hobby