mandag 30. januar 2012

AngelEyes Baby Girl I

AngelEyes Babygirl er helt urolig nydelig - og sammen med herlige papir fra Pion Design er det ekstra moro å lage babykort til en liten prinsesse.


mandag 23. januar 2012

Prima Romantique - valentine

Jeg har laget et Valentine kort med noen lekre ark fra Prima Romantique serien. Har brukt 2 forskjellige mønsterark - og motivet er klippet ut fra et av arkene. Har i tillegg brukt 3 forskjellige tekststempler fra Kreativ Hobby. Blonder, bånd, roser og charms hører også med :-)



Kortet er med på følgende utfordringer:


lørdag 21. januar 2012

AngelEyes - June - Rosa Pion Design

Pion Design har kommet med flere nye serier, og det beste med disse er at noen av arkene er delt opp i 6x6 ark slik at det passer perfekt for oss kortlagere. I tillegg har jo Pion Design også den herlige sarte stilen som er bare helt herlig. 

På dette gratulasjonskortet har jeg brukt AngelEyes June som er malt med Distress Ink. Glitterlim er brukt til rammen rundt motivet og teksten - samt på blomstene. Begge stemplene er fra Kreativ Hobby.


Takk for at du titter innom bloggen min og ha en flott lørdag :-)

torsdag 19. januar 2012

Du er unik

Jeg har laget et kort som passer både til Valentine og Morsdag. Jeg har igjen brukt de utrolig stilige og tøffe nye arkene fra MyMindsEye serien Kraft Paperfun. I tillegg har jeg brukt bølgepapp fra gammel emballasje.

Stempel "50 talls portrett" er fra Kreativ Hobby og malt med Distress ink. Teksten er også et stempel fra Kreativ Hobby. 

Hengelåsen fikk jeg av min mann - som han fant etter en oppryddning i en skuff.


Blomstene er fra en gammel serie fra Prima - fra mange år tilbake - men jeg synes de er like kule i dag som når de var nye. I midten av blomstene har jeg brukt roser.


Kortet er med i følgende utfordring:
http://papirdokkene.blogspot.com/ - noe gammelt og noe nytt

Ha en strålende dag!

mandag 16. januar 2012

Bursdagskort i røff stil

Dette kortet er laget for DT bloggen til Kreativ Hobby - med noen utrolig tøffe ark vi har fått inn i butikken.

Jeg har laget et bursdagskort til en tøff jente. De nye arkene fra MyMindsEye - Kraft Funpaper er perfekte til tøffe gutter og jenter - du finner dem både i nettbutikken og butikken.  Trolljenta er malt med Distress ink og det hvite akvarellpapiert er distresset med Distress ink påført med svamp. Jeg har brukt flere brunfarger, men mest av Vintage Photo.

En liten detalj som viser både de kule detaljene i papiret og en måte å henge 2charms sammen på.


Hva skulle jeg gjort uten vokset bomullstråd? I alle fall ville kortene mine manglet noe. Det er noe jeg bare MÅ HA og i tillegg er det jo utrolig billig moro.



Ha en flott mandag - og husk vårt stempelsalg hos Kreativ Hobby! Kun 3 dager igjen med 40% rabatt på stempler!
Anne Bente :-)

mandag 2. januar 2012

Hvit som snø - AngelEyes Princess


Det er nå en ny utfordring i bloggen til Kreativ Hobby. Mitt bidrag er et kort med masse glitter. Motivet AngelEyes Princess er fargelagt med Distress Ink, men kjolen er farget med Stickles Frosted Lace.  Den hvite bakgrunnen har jeg laget med en blanding av hvit gesso og 3-d moulding paste for å få struktur i overflaten.  Stempelteksten "Magi finner du ..." synes jeg passer fint sammen med prinsessen med tryllestaven :-)



Ha en flott dag!