fredag 6. april 2012

Konfirmasjonskort med Tag

Jeg var på treff med jentene på Kreativ Hobby i forrige uke. Det er alltid koselig å være sammen med jentene jeg jobber med, men jeg er ikke alltid like flink til å være kreativ. Det blir mye skravling. Men jeg fikk da gjort noe. Laget blant annet noen tag'er som jeg brukte Distress ink for å fargelegge hele tag'en.

En av disse tag'ene har jeg brukt på dette kortet - og mønsterpapiret fra Melissa Frances passet perfekt til faregene i tag'en.  Jeg har brukt 4 forskjellige stempler og 5 forskjellige blonder/bånd på kortet og det ble til slutt et konfirmasjonskort!

Jeg synes fargespillet i bakgrunnen ble veldig flott. Skulle gjerne laget flere men husker selvfølgelig ikke hvilke farger jeg brukte og uansett får man jo aldri 2 like når man leker med Distress Ink.  Det ene båndet er farget med Distress ink. Den nederste blonden er nupereller som min mormor har laget for minst 40 år siden!

Ønsker alle en flott dag!


torsdag 5. april 2012

Takk for at du er min venn...

Dette kortet skulle egentlig vært med i 4. runde av Kort-O-Mania kokurransen på scrapping.no.  Men jeg holder på å pusse opp ny butikk, og tiden fløy fra meg - så jeg rakk ikke innsendingsfristen! Men nå har kortet blitt ferdig!

Jeg har brukt AngelEyes Buttercup som er malt med Distress Ink. Kjolen og hatten har fått detaljer med glitterlim. Teksten er fra Kreativ Hobby. Mønsterpapir fra Maja Design, Blondeservietten er sparyet med Glimmermist Pearl så den skinner pent! I tillegg har jeg brukt roser, fjær, blonder, charms, vokset bomullstråd og halvperler.



En god påske til alle som titter innom :-)

søndag 1. april 2012

Rosa Konfirmant

Dette kortet er laget til utfordringen Kreativ Hobby har i april - Konfirmasjon.
Jeg har brukt stempelet "jente i ramme" og 3 forskjellige tekststempler + 2 sommerfugler. Den rosa tag'en er laget med Distress ink av flere rosafager.  Motivet er malt med Distress ink.