mandag 14. mai 2012

Til konfirmanten - lilla

Noen flere konfirmasjonskort - denne gangen med flott mønsterpapir fra Papirdesign. Alle blir solgt i butikken - men de rekker sjelden å stå mer enn et par dager før det er tomt....
 


torsdag 10. mai 2012

I disse konfirmasjonstider blir det aldri nok konfirmantkort. Dette er laget med mønsterpapir fra Pion Desig. Sommerfuglene er klippet ut av mønsterark fra Pion Design.

Ønsker deg en flott dag!

mandag 7. mai 2012

Minikort -3 stk

Jeg har igjen laget noen Minikort. Kjekk måte å få brukt opp alle papirrestene, og de selges fort ut i butikken så jeg får aldri nok av disse.
 
 

fredag 4. mai 2012

Bursdagskort til en gutt

Min nevø har blitt 22 år og i den anledning har jeg laget dette kortet. Bakgrunnen er laget med Distress ink + stempler. Først anså jeg bakgrunnen som mislykket, men så oppdaget jeg at den passet bra til dette steampunk stempelet som er brukt rundt kanten.  Det ble et enkelt og raskt kort uten for mye stæsjing.

torsdag 3. mai 2012

Med restepapir og gesso

Jeg har lekt meg med restepapir. Bakgrunnen er laget med opprvent papir fra Maja Design - limt på med Studio Paint Multi Medium (decoupage lim kan også brukes). Etter at alle papirbitene var på plass malte jeg over med hvit gesso og tørket av med vått tørkepapir.  Kantene er malt med hvit Distress Cracle Paint.


Tekstene har fått et tykt lag med Glossy Accent og panelet bak er håndlaget papir jeg har laget selv. Sløyfen er farget med Distress ink i 2 lillafarger.


Ha en flott dag!

onsdag 2. mai 2012

Lilla og blå konfirmant

Nå har det vært stille fra meg i snart en hel måned. Vi har flyttet butikken til Kreativ Hobby og det har vært liten tid til annet enn nedpakking, oppussing, flytting og ikke minst få den nye butikken klar. Men nå har vi kommet godt i gang i ny butikk og jeg kan endelig kose meg litt i hobbykroken igjen.

Her er et par kort jeg laget rett før flyttingen startet. Så kommer det snart mer som jeg har jobbet med de siste dagene.

Mønsterpapir fra Papirdesign og stempler fra Kreativ Hobby.