søndag 28. oktober 2012

Shabby Chic Jul - Kursmodell

I dag skal jeg ha kurs for 7 jenter fra Telemark. Shabby Chic kurs - og dette er en av kursmodellene som skal lages. Det er første gang på flere år at jeg skal holde kurs selv. Når jeg startet opp Kreativ Hobby hadde jeg mange kurs i flere år, men ettersom tiden ikke strakk til har jeg overlatt dette til andre flinke jenter. Men nå passet det dårlig for de andre, så jeg har hoppet i det igjen og satser på at dette skal gå bra. Gleder meg :)

Kortet er laget med mønsterark fra siste serien til Maja Design og stempler fra Kreativ Hobby. Blonder, blondeserviett, perler, seambinding bånd, osteklut og fjær ....  Bildet er fra et vintage utklippsark vi har laget på Kreativ Hobby - med varme gråfarger som passer perfekt til noen av arkene fra Maja Design.



Ha en strålende dag - jeg er straks på vei til kurs :)



fredag 5. oktober 2012

Julekort med blonder, bånd og hamptråd.


Blonden er stiftet fast til bakgrunnen. 2 typer bånd er knyttet sammen på midten. Hamptråden har jeg festet en snøkrystallcharm i og knyttet en sløyfe.

Motivet er et av Kreativ Hobbys fotostempel og alle 3 tekststemplene er i julekolleksjon.
Mønsterpapir fra årets julekolleksjonen til Pion Design - Stilla natt.

Ha en flott dag!

torsdag 4. oktober 2012

Bryllupskort

Mer bryllup. Dette er laget til salgsstativet i butikken.  
Ha en fin dag :)

onsdag 3. oktober 2012

40 års kort

Dette kortet laget jeg for 2 måneder siden. Kristina har passert 40 år og dette kortet ble laget til anledningen og et supert 40 års lag :)  Papir fra Maja Design.



tirsdag 2. oktober 2012

Bakgrunn med sommerfugler

Kortet har selvlaget bakgrunn og 2 typer bånd + vokset bommulstråd.

BAKGRUNNEN
 Selve bakgrunnen har jeg laget med gamle boksider som revet opp, og lagt på i en collage på et ark med decoupage lim. Over dette har jeg malt med akrylmaling før jeg har gått over med en våt papirserviett for å fjerne litt av malingen. På den måten kan du se collagen bak fargen. Alle stemplene er stemplet med mørk brun stempelsverte, men for at den ikke skulle være for sterk i fargen har jeg stemplet bort noe av fargen på et kopipapir før jeg har stemplet på bakgrunnen. Stemplene jeg har brukt er sommerfugler, steampunkstempel og poststempel fra Kreativt Hobbys design.
Jeg har brukt en blonde som bård og knyttet en blonde som pynt sammen med rosene. Vokset bommulstråd er brukt til charms'en og knappen.  Tekststemplene er fra Kreativ Hobbys design.




Arket bak hovedteksten er et mønsterpapir som er krøllet sammen, samt revet og svertet i kantene.


Ønsker alle en flott og kreativ dag!

Stort bryllupskort

Forrige uke tok jeg for første gang imot en bestilling fra en kunde i butikken. Jeg lager egentlig ikke kort på bestilling, utenom til nære venner/familie. Noe av kosen med hobbyen blir borte når jeg ikke kan jobbe fritt. Men her om dagen var det ei dame som ønsket et stort bryllupskort fordi de skulle gi bort en gave som ikke kunne pakkes inn. Jeg holdt på med regnskap da kunden kom innom butikken, og plutselig var det veldig fristende å si ja til et oppdrag fra en tilfeldig kunde (jeg hater regnskap....).

Gaven de skulle gi bort var kokkekurs med innleid kokk, og jeg fikk tilsendt teksten på e-post. Den skrev jeg ut på Bazzill og er midtpunktet på kortet. Formatet på kortet er 12x12 tommer, og kunden valgte dette flotte arket fra Pion Design. Og med teksten og arket var det opp til meg hvordan jeg løste oppgaven. 

Kunden ble fornøyd og det var veldig hyggelig å ta et slikt oppdrag.
Kanskje jeg sier ja en annen gang også.....
Stort format på 12x12 ga plass til flere tekststempler som passet til bryllup.


Ha en flott dag!