torsdag 27. mars 2008

Et piratkort

I kveld har vi hatt treff i butikken. Det var ikke så mange på treffet, noe som betydde at jeg kunne få laget noe selv også. Ettersom vi nettopp har fått nye stempler til butikken, måtte jeg jo prøve noen av de nye stemplene - Pirat med skattekart og piratbåt. I tillegg har jeg brukt et naturstempel "måker i solnedgang", skattekart og priat tekst.


Fremgangsmåte:
Bakgrunnen ble først laget på akvarellpapir. Med Distress Ink og Ink Blending tool svampet jeg hele bakgrunnen i brunfarger. Etterpå sprutet jeg på litt vann og tørket av dette med tørkepapir. Det gir de lyse flekkene. Denne teknikken har jeg lært av Connie, som er med i vårt designteam!
Deretter stemplet jeg først piratbåten, og laget en "maske" av denne. Dvs. stemplet båten på en postit-lapp og klippet rundt motivet. La denne så over hovedmotivet for å ikke stemple over. Stempelet "måker i solnedgang" ble stemplet 2 ganger ved siden av hverandre, en gang uten solen/måkene... for å bare få havet/stranden i forgrunn. Når masken av båten ble tatt vekk var da den en del av motivet. Piraten og skattekartet ble stemplet på samme type bakgrunn og klippet ut tett inntil kanten. Båten og piraten er delevis malt med distress ink. Piraten er limt på med 3-d puter. Skattekartet krøllet jeg sammen og blekket litt ekstra på det for å få det til å se gammelt og slitt ut.

I tillegg har jeg brukt vokset bommulstråd, magic mesh og knapper fra noen gamle skjorter. Brun og sort Bazzill.

2 kommentarer:

  1. Lekkert og tøft kort på en gang!
    Et innholdsrikt kort - det passer så bra med de ulike stemplene du har brukt! Pynten med knapper og bomullstråd og meshen passet flott også.

    SvarSlett
  2. Stilig og tøfft kort i flotte farger...
    award til deg i bloggen min

    SvarSlett