mandag 7. april 2008

Oldis kort til mann!

Jeg har på nytt vært med i Kortomania konkurrasnen på Scrapping.no. Det ble en 4. plass på meg denne gangen, noe som jeg er veldig fornøyd med. Kortene som tok plassene foran meg var flotte! Til konkurransen laget jeg 2 kort - men ettersom jeg bare kunne delta med ett kort ble bare ett sendt inn. Jeg slit litt med å velge hvem som skulle sendes inn, da jeg var fornøyd med begge kortene på hver sin måte. Men det endte med at jeg tilslutt sendte inn det første kortet her:

Har brukt: Oldis stempel og tekststempel fra Kreativ Hobby. Bazzill scalloped papir. Vanlig Bazzill. Figurer fra Cricut, Quickutz og Chipboard som er farget brune med Distress Inkl. Brads fra BoBunny.

Har brukt: Oldis stempel og tekststempel fra Kreativ Hobby. Vanlig Bazzill. Bakgrunn med utskjæringer er fra Cricut. Brads fra Karen Foster - den superstore er en av mine favoritter! Vokset bomullstråd og Magic Mesh. Mønsterpapir fra Basic Grey - kantene er flosset med edgescraper og farget med Chestnut Roan Cat Eye stempelpute.

5 kommentarer:

 1. Sitter her og flirer av korta dine *fnis* Så kule og så morsomme stempler og -trykk :D

  SvarSlett
 2. Skikkelig stilige kort, liker fargene du har brukt! Og de stemplene var kule, visste ikke at KH har sånne oldis-typer, det var jo kjekt å vite! :)

  SvarSlett
 3. Kjempefine kort. Oldisstemplene er kule! Tror jeg må skaffe meg "gubben" også. Kommer det kanskje flere oldisstempler etterhvet?

  SvarSlett
 4. Så moro med hyggelige kommentarer, og til GRO: Ja det er 2 nye Oldis på vei over "dammen" nå. Ble sendt fra USA idag - så de burde være klare til messen i Skedsmohallen.

  SvarSlett
 5. Kuuullt. Gleder meg. Nå begynner rettebunken min å avta, så nå er det snart tid til mer kreativitet. Har flere prosjekter på gang. Jobber med en eksplosjonsboks til yndlingsfetter´n som blir 40. Har funnet oppskriften på nettkurs hos KH. De nettkursene er fine for oss som bor "avsides"

  SvarSlett