søndag 22. juni 2008

Trolljente: K-O-M nr 3

Forrige ukes Kort-O-Mania bidrag. Jeg rakk å levere i siste liten før jeg pakket kofferten og dro på en ukes ferie til Kreta. Dettte bidraget kom på en knepen andreplass i sin pulje, men det holdt ikke til finaleplass. Ukens oppgave var en skisse. Jeg som egentlig ikke liker å jobbe med skisser ble så inspirert av den lekre skissen at jeg lagt 2 kort! Kun ett kunne leveres til konkurransen - det med de lyse fargene var med i konkurransen og det andre ble et bursdagskort til min niese på 14 år.
Her har jeg brukt Stempel: Trolljente. Tekststempelet er i produksjon og kommer som nyhet hos Kreativ Hobby i begynnelsen av juli. Ellers har jeg brukt en stor blonde som er rynket før den er limt på bak panelet. Papir fra Making Memories (nyeste Noteworthy). Grungebord som er malt med dabbelmaling. Blomster, brads, bling og penn.
På dette kortet har jeg brukt Stempel: Trolljente. Tekststempelet er i produksjon og kommer som nyhet hos Kreativ Hobby i begynnelsen av juli. Ellers har jeg brukt en bårdpunch fra Fiskars. Papir fra Crate Paper. Blomster er puchet fra Retro Flower, samt papirblomster fra Prima og Making Memories. Velvet bånd og shimmer brads.

2 kommentarer:

  1. de var kjempeflotte begge to :)

    SvarSlett
  2. de er jo bare helt utrolig flotte begge to :O)))) hvordan får du det til kjære deg <3 Så koselig å lese at du likte skissen, jeg falt hodestups for den selv :O) håper du har hatt en nydelig ferie på Kreta. stor klemmm med ønske om en flot uke fra VyanMica

    SvarSlett