torsdag 4. september 2008

Bordkort til konfirmant

Til helgen skal min nevø konfirmere seg, og bordkortene er nå klare. Det å være tante med scrappebutikk forplikter, så det har vært mye forberedelser også for meg som er tante! Jeg har tidligere laget invitasjonene, med hjelp fra konfirmantens søster :-). I tillegg har jeg nå laget 3 kort til konfirmanten - 1 som min mamma skal gi bort og 1 som min tante skal gi bort og til slutt en hel liten bok full av visdom fra min familie. I tillegg har jeg laget album - dvs... jeg er fremdeles ikke ferdig med alle sidene - så nå har jeg satt inn turbo'n så jeg rekker å bli ferdig med alt. Jeg skal ta bilder av alt, men venter på å legge ut resten til etter at konfirmasjonen er
over.... så får konfirmanten se det først!

28 bordkort er laget. De er laget av en lang remse som festes sammen med borrelås bak fotballen. På den måten passer de helt sikkert rundt ethvert stetteglass! Konfirmanten har selv valgt både papir og type bordkort, samt at han ønsket fotballtema.... så da håper jeg han blir fornøyd.

2 kommentarer:

 1. Så kult bordkort! God ide. Skal snart lage mange bordkort. Kanskje kommer de til å ligne dine?

  SvarSlett
 2. Heisann Anne Bente

  For noen flotte bordkort du har laget!! Likte at de var litt annerledes, og at konfirmanten selv har vært med i prosessen :)

  Fortsatt god helg!

  Hilsen Rita

  SvarSlett