torsdag 6. oktober 2011

StreamPunk kort

Jeg har utfordret meg selv - og gjort et forsøk på å lage et SteamPunk kort. Jeg har ikke noen StemPunk stempler eller tilbehør, men jeg har jo mye annet så jeg har brukt det jeg har og håper det kan bli godkjent som et SteamPunk kort. Artsy bloggen har en utfordring og kortet blir med der.....

SLIK HAR JEG LAGET KORTET OG DETALJENE:
Jeg har brukt masse forskjellig på dette kortet. Bakgrunnen er  i utgangspunktet et gammelt Basic Grey ark, som jeg først har malt med Distress Crackle Paint Tarnished Brass. Jeg har klattet på litt her og der og gnidd alt ut over hele arket, så det ble et tynt lag - slik at mønsteret skinner gjennom. Deretter har jeg malt kantene med et tykt lag med samme maling. Noen av detaljene i arket var grønne (grener og blader til høyre), det passet ikke så godt - så de har jeg påført sort glitterlim.

Bagrunnen er også stemplet med god gammeldags maskeringsteknikk.
Jeg  har først stemplet en stor filmrull. Deretter maskert og stemplet klokken, konetstykker m.m. inni filmrullen. Eifeltårnet, og noen tekster er også stemplet som en del av bakgrunnen. Alle stemplene er fra Kreativ Hobby.

Motivet "AngelEyes Sweetie" fra Kreativ Hobby er først malt med Distress ink. Kjolen ble først malt med den orange fargen "Rusty Hinge". Når dette var tørt dyttet jeg et tykt lag over kjolen med Distress Crackle Paint - Tarnished Brass. Detaljene på kjolen og håret har fått sort glitterlim.  Bak selve motivet har jeg limt en sirkel av sort tyll.

Som pynt har jeg brukt 2 sorte blondebånd. En stor swirl, dies og en stor knapp er alle malt med samme krakeleringsmaling som er brukt på kjolen og bakgrunnen. 

Nederst i høyre hjørne er det en liten tyllsløyfe og et dobbelt tannhjul - stanset ut av gamle Quickutz dies.


Det var moro å lage kortet, selv om det ikke er det jeg gjør mest er det alltid gøy å prøve noe nytt.  Ha en strålende dag alle sammen!

Kortet er med i følgende utfordringer:
Artsy Bloggen - Steam Punk
http://papertakeweekly.blogspot.com/  - Anything goes + punched

6 kommentarer:

 1. knallstilig!!! Så kult...:))

  Angella

  SvarSlett
 2. Brilliant card, its a great take on steampunk. Thank you for joining us at Anything Goes, Joanie

  SvarSlett
 3. Great card, very creative,
  Thanks for joining us at Anything Goes
  Hugs Kat x

  SvarSlett
 4. Rå lekkert kort, og så gøy at du har laget steampunk kort :-) Drit kult!!!!
  Klem til deg fra meg

  SvarSlett
 5. Lovely image and a great Steampunk card Anne! Thanks for playing along with us at Papertake Weekly this week and good luck! :0)

  SvarSlett
 6. Very cool! You did an amazing job! I became a follower!
  Josee'
  Jamcrafts4u.blogspot.com

  SvarSlett