fredag 6. april 2012

Konfirmasjonskort med Tag

Jeg var på treff med jentene på Kreativ Hobby i forrige uke. Det er alltid koselig å være sammen med jentene jeg jobber med, men jeg er ikke alltid like flink til å være kreativ. Det blir mye skravling. Men jeg fikk da gjort noe. Laget blant annet noen tag'er som jeg brukte Distress ink for å fargelegge hele tag'en.

En av disse tag'ene har jeg brukt på dette kortet - og mønsterpapiret fra Melissa Frances passet perfekt til faregene i tag'en.  Jeg har brukt 4 forskjellige stempler og 5 forskjellige blonder/bånd på kortet og det ble til slutt et konfirmasjonskort!

Jeg synes fargespillet i bakgrunnen ble veldig flott. Skulle gjerne laget flere men husker selvfølgelig ikke hvilke farger jeg brukte og uansett får man jo aldri 2 like når man leker med Distress Ink.  Det ene båndet er farget med Distress ink. Den nederste blonden er nupereller som min mormor har laget for minst 40 år siden!

Ønsker alle en flott dag!


4 kommentarer:

 1. Fantastisk flott konfirmantkort du har laget her!
  Klem fra Gro

  SvarSlett
 2. Du lager så nydelige kort, nå har jeg tittet meg nedover på siden din og du har så mange flotte tekster jeg aldri har sett før, herlig;)

  SvarSlett
 3. Ble sendt hit via link fra 1001 kort hos Kreativ Hobby-candy. Nydelig kort.

  SvarSlett