fredag 26. desember 2008

Tim Holtz inspirert til Artzy

Jeg har igjen blitt inspirert av den nye utfordringsbloggen "ARTSY"!

Denne gangen skulle vi finne inspirasjon hos TimHoltz sine kunstverk! Det var en UTFORDRING! Å lage noe som lignet på hans kort er så godt som umulig, men etter å ha studert flere av hans teknikker, fant jeg ut at jeg fikk gjøre noe av det nettopp han gjør - og det er å lage alt selv! Nesten ingenting får være i fred for Tim Holtz sine kreative hender, så da fikk jeg også finne på det meste selv! Stempelet som er hovedmotiv er også tegnet av meg selv - så her er det meste selvgjort!Slik har jeg laget kortet:
Bakgrunnen er laget på glossy kartong, med StazON i fargene Cactus Green og Saddle Brown. Jeg laget en ekstra stor bakgrunn, så jeg fikk plass til å stemple Collagestempelet på en del. På denne delen har jeg litt ekstra brunt der hvor hodet skulle stemples! Hele motivet lakket jeg med glossy accent, så motivet er skinnende blankt. På selve bakgrunnen har jeg også stemplet med et stort bakgrunnstempel (2 ganger) og embosset dette med Distress Embossingpulver. Deretter stemplet teksten og drodlene på sidene. Den store swirlen er kjørt ut med Cricut, og den har fått mønster etter at jeg stemplet over med det samme bakgrunnstempelt - og kantet med brun tusj. Hjørnet er Grungeboard som er farget med StazOn grønn/brun. Blomstene er 2 typer fra Prima som er satt sammen med en spacer og en grønn splittbinders.

11 kommentarer:

 1. Kjempestilig kort Anne Bente! Det blir så flott med egenlagede bakgrunner, din er utrolig fin!

  Takk for at du fortsetter å bli med på utfordringene!

  SvarSlett
 2. Nydelig kort, Anne Bente. Gøy å se hva du lager. Synes dere har flott service i nettbutikken (jeg har ikke fått vært i butikken din, da jeg bor i Oslo).

  SvarSlett
 3. Wow this is absolutely brilliant.
  Amazing colors. Wonderful work. Love them.

  SvarSlett
 4. Love the colour you have used

  SvarSlett
 5. Utrolig kult kort du har laget til utfordringen, snuppa :-) Du er helt rå, og det motivet ditt er et av mine favoritter!!

  Gjett om vi skal klæsje og kline på leirskolen da :-)

  SvarSlett
 6. Gorgoeus, lone the colours and elements.

  SvarSlett
 7. Super flot kort i ægte Tim Holtz stil, rigtig nydeligt

  SvarSlett
 8. Dette var utrolig flott, Anne Bente!!!!

  Ønsker deg og dine en riktig koselig nyttårskveld, og et gledesfylt, kreativt og godt nytt år!

  Klem fra Beata

  SvarSlett
 9. Synes du har så fin blogg, og du lager så mye nydelig derfor har jeg en overaskelse til deg i bloggen min. Ønsker deg samtidig er riktig godt og kreativt år.
  Klem fra Hilde

  SvarSlett
 10. Godt nytt år :-)

  Dette kortet er veldig kunstnerisk. Og grønnfargen er knalltøff! Et herlig kort med flott stempel og fine detaljer!

  SvarSlett