tirsdag 15. juli 2008

Sjokoladekort K-O-M 7

Forrige ukes konkurransekort! Denne gangen var det sjokoladekort som var i oppgaven. Jeg vant min pulje og kom til finalen - hvor jeg endte opp på en 3. plass. Veldig gøy at så mange likte kortet! Jeg har brukt sjokolademums stempel fra Kreativ Hobby, samt det runde bursdagsstempelet som er helt nytt - også fra Kreativ Hobby. Bårdpunch er brukt for å lage blondemønsteret. Alle kantene er distresset med blekk og edgescraper. Bånd, blomst, brads, knapp med vokset bomullstråd samt Magic Mesh. Mønsterpapir fra Prima.
Host unlimited photos at slide.com for FREE!

5 kommentarer:

 1. Hei på deg Anne Bente :O) Gratulerer med 3 plass i Kort-O-Mania uke 7 <3 Kortet er knallfint, synd det ikke vises her (ikke på macen min ihvertfall) men jeg har jo selvsagt sett det før :O) Håper du har en fin tirsdag <3 stor klem vyanmica

  SvarSlett
 2. Tusen takk for ei koselig stund med å kikke i bloggen din : )
  Du lager kjempefine kort!!
  Jeg har lagt deg til i bloggen min, håper det er greit : )

  Ps : Vi kan ikke se det siste kortet ditt.

  Ha en fin sommer videre : )

  SvarSlett
 3. Hei!
  Så nydelige kort du har Anne Bente! Jeg var tilfeldivis innom Kreativ Hobbys hjemmeside og så blant annet sjørøverkortet ditt. Det kortet har jeg lett lenge etter. Min sønn ble helt fasinert da han så dette kortet på Skjedsmomessa, Lillestrøm i vår. Måtte kjøpe fem piratstempler til ham. Prøvde å lage et lignende kort i blått, men husket ikke alle detaljene da jeg kom hjem. Hvordan har du fått til strand på hele kortet. Stempelet er jo mye mindre?
  Hva med det store båt kortet. Er det ditt også?

  Legger deg til blant mine favorittbloggere. Må bare vise sønnene min på 4 år dette kortet igjen;)

  SvarSlett
 4. Hei på deg. Har bare venta på at jeg skulle få tid til å kikke på bloggen din.( Var jo ute hos deg tidligere i dag )Du lager flotte kort! Ikke vent for lenge med å prøve deg mere på akvarell for da blir det ikke noe av.
  ps:sjokoladekortet fikk jeg ikke fram, uhu
  Mange hilsen fra AmasHobby

  SvarSlett
 5. jeg får helelr ikke opp dette sjokoladekortet :(

  SvarSlett